Ingrediënten
3 bananen
2 eieren
75 gr amandelmeel
125 gr bloem
2 tl kaneel
1 tl wijnsteenpoeder of bakpoeder
1 handje gemengde noten
1 handje kokosvlokken
1 handje granola
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Prak in een grote kom de bananen met een vork. Voeg de eieren, het amandelmeel, de bloem, wijnsteenpoeder en kaneel toe en meng tot een egaal mengsel.
Spatel de gemengde noten erdoor.
Knip van bakpapier velletjes van 10cm x 10 cm. Bekleed een muffin tree met het bakpapier en druk aan zodat er vormpjes ontstaan. Schep het beslag erin. Garneer met de kokosvlokken en de granola. Bak in ongeveer 20 - 25 gaar in de oven. Controleer met een satéprikker of de muffins gaar zijn.
Je kunt natuurlijk ook een groot bananenbrood van dit mengsel maken. (dit recept is genoeg voor een 1 gevuld cakeblik)